Илон Мъск заяви, че  Twitter ще предостави обща амнистия“ на

...
Илон Мъск заяви, че  Twitter ще предостави обща амнистия“ на
Коментари Харесай

Мъск обеща „амистия на спрени потребителски профили в Twitter

Илон Мъск съобщи, че  Twitter ще даде „ обща прошка “ на спрени потребителски сметки от идната седмица, откакто организира анкета дали да направи това за консуматори, които не са нарушили закона или са взели участие в сериозен спам, съобщи Ройтерс.

В анкета, оповестена от Мъск в Twitter в сряда, 72,4% от повече от 3,16 милиона консуматори, които участваха, гласоподаваха в поддръжка на възобновяване на профили, блокирани от обществената мрежа.

„ Хората се произнесоха. “, написа милиардерът в обществената мрежа, която закупи предишния месец. „ Следващата седмица стартира амнистията “., добави той.

Миналата седмица Мъск възвърне някои от спрените по-рано сметки, сметки, в това число на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, сатиричния уеб страница Babylon Bee и комика Кати Грифин.

Той написа в обществената мрежа през октомври, че Twitter ще образува съвет за модериране на наличие „ с доста разнообразни гледни точки “. Мъск сподели, че няма да се вземат значими решения за наличие или възобновяване на сметки преди свикването на съвета.

Хаос и напрежение белязаха първите няколко седмици на милиардера като притежател на Twitter. Той уволни топ мениджъри, в това число някогашния основен изпълнителен шеф Параг Агарвал, като по-късно стана ясно, че висши чиновници, отговарящи за сигурността и поверителността, са напуснали.

Тези оставки привлякоха внимание на Федералната комерсиална комисия на Съединени американски щати (FTC), чийто мандат включва отбраната на потребителите. Тя съобщи, че следи протичащото се в Twitter с „ дълбока угриженост “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР